Pieni pala opinnoista

Opiskelen tällä hetkellä Loimaan Novidassa kädentaidon ohjaajaksi. Opinnot aloitin helmikuussa 2020, ja minun olisi tarkoitus valmistua helmikuussa 2022. Opintoni ovat sisältäneet paljon erilaisia kädentaidon tekniikoita, kuten kutomista kangaspuilla, makramee-solmeilua, ompelua, kankaanpainantaa, värjäystä ja monia muita.

Opintojen lisäksi harrastan käsitöitä kotona. Aina kun ehdin, neulon ja virkkaan suurimmaksi osaksi. Eniten tulee valmistettua erilaisia villasukkia, lapasia, pipoja sekä huiveja. Kokoajan ei kuitenkaan ole aikaa neuloa, suurin osa ajasta menee tyttäreni kanssa touhuillen.



Nämäkin työt liittyvät tietyllä tavalla opintoihini, mitä teen kotona. Opettelen uusia tekniikoita virkkauksen ja neulomisen parissa ja yritän haastaa itseäni vaikeammilla ja haastavemmilla malleilla. Opintoni päätekniikkana on kuitenkin neulominen ja virkkaus. On mukavaa kun koulussa saa opiskella muitakin tekniikoita.


Lopuksi ajattelin laittaa muutaman kuvan valmistamistani töistä. Odotan innolla taas uusia ohjeita ja uusien töiden valmistumista!

Broken seed-mallilla tehdyt sukat.















Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kasvivärjäystä opintojen alussa